• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
 
> Over ons

Het ruim 80-jarige familiebedrijf MullerVisual Communication is uitgegroeid van een drukkerij in de Amsterdamse Transvaalbuurt, naar een totaalaanbieder van grafimedia oplosssingen. Als allround full-service drukwerkspecialist leveren we een zeer uitgebreid assortiment drukwerk in alle mogelijke formaten. Van het kleinste visitekaartje tot de grootste poster voor buitenreclame en met speciale effecten. Ook bieden we aanvullende producten en diensten zoals voorraadbeheer en vervoer. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Amsterdam, aan de Keienbergweg en aan het Keurenplein.

Bij alles staat 1 ding voorop: kwaliteit, want: wij zijn pas tevreden als u dat bent! 

> MullerVisual wint Award!

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van ‘Los Van Papier’ op vrijdag 10 januari jongstleden werd de 'Los Van Papier Award 2014' gewonnen door Sander Muller, algemeen directeur van het Amsterdamse familiebedrijf MullerVisual Communication, onderdeel van GrafiPlaza, Connected Companies.

Het is de tweede keer dat deze bijeenkomst werd georganiseerd. “Een bijzondere prijs voor een onderneming met bijzondere prestaties”, zo werd de prijs omschreven door TV-persoonlijkheid, journalist en voetbalkenner Hugo Borst die de award aan Sander Muller uitreikte. 

Johan van Beem, directeur van enveloppenleverancier Dortland en Van Beem en mede-organisator, voegde eraan toe dat MullerVisual tot awardwinnaar was gekozen vanwege haar lef dat zich ondermeer uitte in een anticyclisch investeringsbeleid. Het evenement vond plaats in het monumentale ‘Heerenhuys’, pal naast de Euromast in Rotterdam. Meer informatie en foto's: www.losvanpapier.nl 

...MullerVisual tot awardwinnaar was gekozen vanwege haar lef dat zich ondermeer uitte in een anticyclisch investeringsbeleid. 

> Keurenplein: nieuw jasje

De vele grootformaat outdoor campagnes die we voor onze opdrachtgevers vervaardigen, hebben we zelf ook ingezet om ons pand aan het Keurenplein van een nieuw jasje te voorzien. Daarnaast herkent u ons eigen vervoer ook aan deze nieuwe 'look&feel'.

Onmisbaar in elke onderneming is een uniforme uitstraling van de huisstijl. Wij ontzorgen u door uw communicatie-uitingen, van visitekaart, bedrijfsbrochure (online/offline) tot gevel- en wagenpark- belettering, in goede banen te leiden.

Heeft u ook plannen om uw huisstijl opnieuw onder de loep laten te nemen, of uw pand permanent of actiematig in te pakken? Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er zijn.

Home | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Vormgeving Carann.nu | Website CM Specialist
Desktop weergave