• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
 
> Over ons

Het ruim 80-jarige familiebedrijf MullerVisual Communication is uitgegroeid van een drukkerij in de Amsterdamse Transvaalbuurt, naar een totaalaanbieder van grafimedia oplosssingen. Als allround full-service drukwerkspecialist leveren we een zeer uitgebreid assortiment drukwerk in alle mogelijke formaten. Van het kleinste visitekaartje tot de grootste poster voor buitenreclame en met speciale effecten. Ook bieden we aanvullende producten en diensten zoals voorraadbeheer en vervoer. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Amsterdam, aan de Keienbergweg en aan het Keurenplein.

Bij alles staat 1 ding voorop: kwaliteit, want: wij zijn pas tevreden als u dat bent! 

> Dank voor je bezoek aan grafiplaza!


Op 3 en 4 juni was RAI Amsterdam dé ontmoetingsplek voor marketing & communicatie professionals uit de Benelux. Ook dit jaar waren er weer spraakmakende gastsprekers op het programma en voldoende ruimte om elkaar in informele sfeer ontmoeten.

Nieuw dit jaar was dat Grafiplaza, Connected Companies met een 25m2 stand op de beursvloer acte de presence gaf. Door onze aanwezigheid hebben we ons kunnen presenteren aan huidige en nieuwe relaties om de business verder uit te bouwen.

www.marcom14.nl

> Keurenplein: nieuw jasje

De vele grootformaat outdoor campagnes die we voor onze opdrachtgevers vervaardigen, hebben we zelf ook ingezet om ons pand aan het Keurenplein van een nieuw jasje te voorzien. Daarnaast herkent u ons eigen vervoer ook aan deze nieuwe 'look&feel'.

Onmisbaar in elke onderneming is een uniforme uitstraling van de huisstijl. Wij ontzorgen u door uw communicatie-uitingen, van visitekaart, bedrijfsbrochure (online/offline) tot gevel- en wagenpark- belettering, in goede banen te leiden.

Heeft u ook plannen om uw huisstijl opnieuw onder de loep laten te nemen, of uw pand permanent of actiematig in te pakken? Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er zijn.

Home | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Vormgeving Carann.nu | Website CM Specialist
Desktop weergave