http://www.mullervisual.nl/over-ons/duurzaam-ondernemen/_470____NL
Commerciële binnendienst020 - 4106106
Overige vragen020 - 4106161
Meer informatie Offerte aanvragen
  • Nederlands

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is één van onze speerpunten. Daar is meer voor nodig is dan mooie voornemens alleen. Het is belangrijk om te gaan met de natuur en grondstoffen met respect voor mens en milieu. In de praktijk betekent dit dat we productietechnieken en arbeidsomstandigheden continu verbeteren. Elk jaar weer stellen we hiervoor doelen op om het beleid concreet te vertalen naar de praktijk, met als resultaat zo min mogelijk afval en energieverbruik. We zijn dan ook trots dat ons kwaliteits- en milieumanagementsysteem de ISO 9001 en 14001 certificeringen heeft.

Centraal in ons milieubeleid:

  • alle relevante milieuwet- en regelgeving respecteren, onder andere in het Activiteitenbesluit waaraan we ons conformeren
  • specifieke aandacht voor maatregelen om het milieu minder te belasten
  • de belangrijkste milieuaspecten binnen het bedrijf beheersen

Wilt u meer weten over onze visie op duurzaamheid, download dan hier onze duurzaamheidsverklaring.

 

Papier
MullerVisual Communication is trots op de behaalde FSC® certificaat. Als grootverbruiker van de grondstof papier (drie miljoen kilo per jaar!) dragen we een grote verantwoordelijkheid om te voldoen aan de eisen van deze keurmerken. Daarom kopen we heel specifiek alleen producten met FSC certificaat om duurzaam bosbeheer te stimuleren. Dat betekent dat onze leveranciers rekening houden met de economische, ecologische en sociale functies van het bos nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op: www.fsc.nl

 

Wij meten en verbeteren onze milieuscore
Onze CO2-footprint is te vinden op de website van Milieubarometer.

 

Ons afval scheiden we en laten we afvoeren door bedrijven die een milieuvriendelijk verwerkingsproces hebben. Zelf houden we het ook graag MVO: we steunen meerdere goede doelen en onze schoonmaakdienst gebruikt biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Bekijk hier de MVO MAPS van MullerVisual Communication op de website van MVO Nederland.

MullerVisual Communication is
een onderdeel van Grafiplaza.
Desktop weergave