http://www.mullervisual.nl/overname-waarborgt-continuiteit-grafische-bedrijven/_382_n__29_NL_80_____
Commerciële binnendienst020 - 4106106
Overige vragen020 - 4106161
Meer informatie Offerte aanvragen
  • Nederlands

Afgelopen week heeft de Amsterdamse drukkerij MullerVisual Communication de activiteiten van drie bedrijven overgenomen. Het gaat om  Drukkerij Zuidam & Uithof Utrecht B.V., Drukkerij De Lekstroom B.V. en Grafisch bedrijf Schotanus & Jens.

Volgens directeur Sander Muller een vanzelfsprekende uitbreiding van de activiteiten, volgend na de recente overname van Van der Weij Grafische Bedrijven, en passend in de strategie van MullerVisual Communication. “Continuïteit en optimalisatie van het drukwerk naar de klanten van deze bedrijven, is hiermee gewaarborgd”, aldus Sander Muller.  De uitgebreide activiteiten van het innovatieve MullerVisual Communication, kunnen veel interessante mogelijkheden voor deze klanten opleveren omdat Muller beschikt over de meest geavanceerde, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige offsetpersen, digitale printmachines en hoogwaardige afwerkingsapparatuur. En, aangevuld met de uitgebreide studio-activiteiten, zijn zij in staat een totaalconcept te leveren van ontwerp, drukwerk, digitaal printen, direct marketing, webdesign, afwerking, ware-housing en distributie.
MullerVisual Communication staat voor een trots familiebedrijf, met persoonlijke service en aandacht naar hun klanten, relaties en team van professionals.

 

“Een bijzondere prijs voor een onderneming met bijzondere prestaties”, zo werd de prijs omschreven door journalist Hugo Borst
mullervisual-wint-los-van-papier-award-2014
MullerVisual Communication is
een onderdeel van Grafiplaza.
Desktop weergave