Boeken

Uw boek drukken? MullerVisual ontzorgt

Wanneer u voor uw gallerie, museum, overheidsinstelling, uitgeverij, kunstbeurs of expositie kunstwerken in boekvorm wilt bundelen dan is MullerVisual uw expert. Wat wij zoal voor u kunnen doen?


Boeken over kunst, perfect afgewerkt
Het drukken van kunstboeken nemen wij uiterst serieus. Simpelweg omdat een boek over kunst, architectuur, fotografie of welk onderwerp ook er tot in de details verzorgd moet uitzien. Een boek verkoopt immers in de eerste instantie op aanzien en uitstraling; het perfecte samenspel van kleur, papier, formaat en uitvoering.


Persoonlijke projectbegeleiding
MullerVisual heeft ordermanagers die als regisseurs uw hele boekproject bewaken en begeleiden. Een topkwaliteit boekwerk realiseren vraagt om intensieve communicatie met de opdrachtgever. In de praktijk werkt u daarom samen met twee professionals, een accountmanager en een ordermanager. Met deze korte lijn en de knowhow binnen MullerVisual boekt u gegarandeerd succes.


Productieproces van topkwaliteit boek
Voor u uw boek in handen heeft, bespreekt de accountmanager alle voorwaarden met u. Zodra alles helder en goed gedefinieerd is, wordt de order geplaatst en is de ordermanager uw vaste aanspreekpunt. Deze begeleidt het project inhoudelijk, behartigt uw belangen en vormt de schakel tussen de verschillende fasen tijdens de productie. Vanzelfsprekend zorgen wij voor directe back-up wanneer dit nodig is. Dit houdt in dat uw project volgens planning blijft voortgaan.


Technisch drukwerk
Elke techniek binnen de kunst kent specifieke kenmerken. Aquarellen, olieverf, keramiek, tekeningen en fotografie; ze hebben allemaal een heel eigen karakteristiek. Met onze jarenlange ervaring adviseren en assisteren wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor papiersoort en papiergebruik.


Lithografie en kleurproef
Voor grotere kunsthandelaren, musea en individuele kunstenaars verzorgen wij de lithografie van schilderijen. Bovendien kunnen wij op locatie kleurproeven van schilderijen beoordelen. Dit heeft als voordeel dat wij alle stadia van het drukproces perfect op elkaar kunnen afstemmen.


Kunst in boekvorm
Kunstwerken weergeven in een boek is een vak apart, want ook het boek moet een kunstwerk worden. De afgelopen jaren hebben wij het vertrouwen gekregen van menig museum, galeriehouder en kunstenaar.


Vragen? Roel Gerlagh beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.