FSC en ISO

FSC® en ISO

MullerVisual FSC-keurmerk en ISO-certificeringen

FSC-Certificering

Door uitsluitend te werken met FSC gecertificeerde papiersoorten ondersteunt MullerVisual het behoud van bossen, het leefgebied voor flora en fauna. Maak duidelijk dat u het gebruik van papier met het FSC-keurmerk even zo belangrijk vindt door op al uw drukwerk dit logo te laten plaatsen. Wij verzorgen dit graag voor u en ook uw klanten weten dit zeker te waarderen.


FSC-keurmerk

FCS Logo MullerVisual

ISO-keurmerk
ISO 9001
ISO 9001 gecertificeerd

Met deze certificaten toont MullerVisual aan te voldoen aan de hoge eisen van kwaliteitsmanagement. Naast het ontwikkelen en begeleiden van grafische producties zit vakkundig adviseren en assisteren geworteld in het MullerVisual DNA. En dit gedurende het complete proces, van eerste ontwerp tot aftersales. De beschrijving van het toepassingsgebied kwaliteits- en milieumanagementsysteem kan worden opgevraagd door belangstellenden.

 

ISO 12647-2 colour management standaard

Met behulp van de ISO 12647-2-standaard produceert MullerVisual efficiënter – en dus goedkoper. De ISO 12647-2 standaard garandeert kleurvoorspelbaarheid, kleurvastheid, scherpte en diepte van het drukwerk, ook bij het herdrukken maanden later. De norm eist dat kleuren geijkt worden met internationale standaarden waardoor kleurgarantie gegeven kan worden. Drukken met een ISO 12647-2 is bovendien beter voor het milieu: tot 50% minder inschietverbruik (en daarmee minder afval), minder inkt- en minder energieverbruik.