‘Opgeven is geen optie’ Muller Visual steunt Alpe d’HuZes

Geplaatst op 30 May 2018

Onder dat motto fietsen, wandelen of hardlopend op een dag tot wel zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten van alle fanatieke deelnemers wordt het wetenschappelijk onderzoek naar kanker gesteund. Het doel van dit onderzoek is de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Een van deze deelnemers is onze MullerVisual-collega Erwin van der Heijden die al voor de 9e keer deze zware tocht gaat maken. Zoals Erwin zegt: ‘Ik doe het niet omdat het stoer is, maar omdat ik met mijn gezonde lijf op deze manier een steentje kan en wil bijdragen aan onderzoek naar deze ziekte. Want ik wens iedereen een goed, gezond en gelukkig leven en van niets doen is nog nooit iemand beter geworden.

Daar zijn we trots op en ondersteunen wij hem bij deze missie. Steun Erwin via zijn deelnemerspagina en kijk voor meer informatie op: www.opgevenisgeenoptie.nl

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer