Packaging

MullerVisual voor packaging

Bij MullerVisual draait alles om goede kwaliteit en effectief drukwerk. Een verleidelijke verpakking als een bierdoos, een pak koffie of een bloembolverpakking. Wij willen kwalitatief goede verpakkingen aan u leveren die waarde toevoegen aan uw product. MullerVisual maakt de waarde van uw verpakkingen letterlijk zichtbaar.


Wat kan MullerVisual voor uw verpakking betekenen?

Bloembollenverpakkingen verleidelijker door onze beeldbank

U heeft een aantrekkelijke verpakking nodig om de waarde van uw product te vergroten. De bloembol op zichzelf is niet aantrekkelijk, maar een spetterende afbeelding van de bloem die daaruit zal groeien wel. Dit trekt de aandacht van de consument en zal het uiteindelijke verkoopresultaat bevorderen. MullerVisual heeft een beeldbank met een groot assortiment aan botanische beelden. Jaarlijks wordt deze beeldbank uitgebreid met actuele beelden, die uw verpakking nog verleidelijker kunnen maken. MullerVisual drukt, stanst en verpakt zelf. Hierdoor kan men flexibiliteit tonen in de periode dat de druk bij de klant oploopt en dit helpt de klant zijn deadlines te halen.


Pos materiaal op kunststof

MullerVisual bedrukt diverse kunststofproducten in UV offset op materiaal voor steeketiketten en hanglabels voor de bloemenbranche. Deze zijn bestand tegen vocht waardoor de bedrukking blijft. PP materiaal voor “schap flags” als aandachtstrekkers in winkels bij een productlancering. De kwaliteit in UV offset is aanzienlijk beter en bovendien voordeliger dan digitaal geprinte versies. Dit geeft ook een professioneler look waardoor de aandacht voor het product in het schap vergroot. In-store marketing en communicatie-/designbureaus zijn de klanten voor deze toepassing

 

Vragen? Kees de Kuijer beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.